Doctor Eckstein

Een geschenk van de natuur

In 1949 werd het merk Dr. R.A. Eckstein Kosmetik opgericht door het Duitse apothekers echtpaar Eckstein. Dit echtpaar besloot hun farmaceutische kennis in te zetten om cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten te ontwikkelen en produceren. Vandaag de dag ontwikkelt het team van Doctor Eckstein haar producten op een duurzame en verantwoordelijke manier, waarbij zij de natuur als voorbeeld nemen. Dit doen zij vanuit de visie om het natuurlijk herstellend vermogen van de huid te waarborgen en te stimuleren.

In de producten van dit merk vindt u daarom ook geen minerale oliën, siliconen oliën of synthetische kleurstoffen. Alleen natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen combineert het team van Doctor Eckstein met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten, waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van fijnste kwaliteit worden gebruikt. Immers alleen het beste is goed genoeg voor uw huid. Daarnaast zijn de producten van Doctor Eckstein proefdiervrij.

Ruim zestig jaar wetenschappelijke ervaring hebben geleid tot een prachtige lijn met voor ieder huidtype een zorgvuldige verzorging. Geen enkele huid is namelijk gelijk, wat individuele verzorging vereist.

In mijn salon kan ik u adviseren welke producten voor u geschikt zijn.

Het mooiste resultaat met Doctor Eckstein bereik ik samen met u, wanneer u frequent bij mij in de salon een Doctor Eckstein behandeling ondergaat en dagelijks thuis de geadviseerde producten gebruikt!