Edelsteenmassage met aromatische oliën

Edelstenen zijn zo oud als de wereld zelf.
Edelsteenmassage is een ‘dansende’ massage met warme half-edelstenen, die inwerkt op je energieveld. Door de mooie, warme edelstenen te combineren met heerlijk warme aromatische olie, werkt deze vorm diep in op fysiek, psychisch, spiritueel en energetisch niveau. Het ontlaad je van de overbodige ballast in je lichaam en het laad je tevens op met nieuwe energie. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt er voor in de plaats. Elke edelsteen heeft door zijn samenstelling een andere energetische trilling. Het is deze trilling waarop onze lichaamsenergie gaat reageren. Ik maak gebruik van verschillende edelstenen. Voor de massage maak je intuïtief een keuze uit de stenen en kies je zelf de aromatische olie. Als je specifiek een ontspannende of oppeppende massage wilt, kun je dat van tevoren aangeven.
De behandeling start met een kopje (kruiden)thee of koffie en een voetenbad met aromatische oliën. De edelstenen en de olie worden verwarmd tot ± 40º C.

Edelsteenmassage heeft ook vele helende effecten bij hoogsensitiviteit, het creëert:

  • contact met het lichaam;
  • besef van identiteit;
  • draagt bij aan zelfvertrouwen en zelfrespect;
  • aarding doordat na een massage mensen vaak het gevoel hebben dat ze meer met hun voeten op de grond staan;
  • een gevoel van evenwicht;
  • ontspanning (een goede nachtrust).

De lichaamsmassage duurt ongeveer 60 minuten. Hierbij masseer ik de achterkant benen, rug, nek en schouders, daarna de voorkant benen en de voeten.
Gun jezelf een keer deze heerlijke verwennerij!

Edelsteenmassage


€ 58,00

/ 60 min
In mijn praktijk wordt er alles aan gedaan om zo hygiënisch en veilig mogelijk te werken. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een UV ionisator luchtreiniger, deze doodt o.a. virussen, schimmels en bacteriën. Via deze link vind u de uitleg van de fabrikant.
Holler Box