Glycozuurbehandeling

 

Van het merk Dr. Temt worden bij mij in de schoonheidssalon de glycolzuren gebruikt. Een glycolzuurpeeling is een van de meest bekende peelings om de huid een jeugdige uitstraling te geven en om de huid te verstevigen. Een glycolzuurpeeling peelt de opperhuid door de dode huidcellen los te weken.
Als de cellen losgeweekt worden, wordt de huid geexfolieerd en vernieuwt de huid zich. Oppervlakkige pigmentatie en een vale teint kunnen worden verminderd.
Verder stimuleert het de productie van collageen en elastine en het laat de huid stevig, zacht en glad aanvoelen. De huid ziet er jeugdiger en stralender uit.

⦁ fijne lijntjes en rimpels worden verminderd
⦁ vermindert littekens van acné, verstopte poriën en onzuiverheden
⦁ vermindert verkleuringen van de huid, pigmentaties zoals acnévlekjes en hormonale pigmentatie
⦁ de vermoeide en bleke huid ziet er frisser uit
⦁ helpt ingegroeide haartjes voorkomen
⦁ verbetert celregeneratie, stimuleert de aanmaak van collageen en laat de huid er fris en vitaal uitzien
⦁ heeft een vochtbindend effect
⦁ verstevigt en verzacht de huid
⦁ de uitstraling van de huid wordt verbeterd en de poriën verfijnd
⦁ regenereert de zonbeschadigde huid

De glycolzuurpeelings van Dr. Temt worden gerekend tot de oppervlakkige peelings en hebben alleen invloed op de opperhuid. De beste resultaten worden behaald door de standaard toepassingen met korte tussenpozen (kuurbehandeling).
download intake formulier

Glycolzuurpeeling

De behandeling bestaat uit een reiniging, glycolzuurpeeling, een verzorgend masker en een nabehandeling. De glycolzuurbehandeling wordt in een kuur uitgevoerd.</p> <p>U komt eerst voor een intakegesprek, tijdens dit gesprek zal ik u uitgebreid informeren over de voor- en nadelen van een glycolzuurbehandeling en over de eventuele huidreacties. Ook zullen we samen een intake formulier invullen en zal ik u adviseren welke producten u thuis kunt gebruiken, zodat het resultaat langer vastgehouden wordt.</p> <p>U zult al resultaat zien na 1 behandeling. Voor het optimale resultaat worden 6 à 8 behandelingen, iedere 2 weken, geadviseerd. We starten met een milde peeling en bouwen dit op naar een medium peeling. Om het resultaat langer vast te houden, raad ik u aan om na de kuur elke 6-8 weken een onderhoudsbehandeling aan te gaan. Voor een optimaal resultaat kunt u thuis ook de cleanser en verzorgende crème van Dr. Temt gebruiken.

€ 50,00

/ 50 min

Bekijk hier tips voor/na de behandeling.