Even voorstellen

Schoonheidssalon en Massagepraktijk Brigitte van der Linden is een knusse en professionele salon gelegen aan de Lange Dreef 7 in Lekkerkerk. Ik sta als schoonheidsspecialiste en (sport)masseur voor persoonlijke aandacht, een ruime keuze aan behandelingen, kwaliteit voor een betaalbare prijs en vakkundig en onderbouwd advies.
In 1986 deed ik mijn Stivas examen voor schoonheidsverzorging en sinds 1990 werk ik in mijn eigen praktijk. In november 2016 heb ik mijn diploma voor sportmasseur behaald en sindsdien werk ik ook als (sport)masseur in mijn in 2015 geheel verbouwde praktijk.
Om mij te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van nieuwigheden en veranderingen op het gebied van huidverzorging en massages, bezoek ik zeer regelmatig vakbeurzen, workshops en cursussen.

U kunt in mijn salon even helemaal tot rust komen!

Naast schoonheidsspecialist en masseur ben ik ook Reiki Master. Niks geks…geen hokus pokus….geen heksenarij, gewoon een energie doorgeven waar wij allemaal in leven.

Tijdens mijn behandelingen ‘stroomt’ de Reiki altijd door mijn handen, in meer of mindere mate. Wat u ervan merkt zal voornamelijk te maken hebben met de mate waarin u zelf onstpannen en ontvankelijk bent voor deze bijzondere energie. Ik zal in ieder geval altijd, intuitief, mijn Reiki inzetten om u te helpen ‘los te laten’. Of zoals 1 van mijn klanten altijd zegt: jouw ‘engelenhanden’ helpen mij te ontspannen en ‘weten’ exact wat ze waar en wanneer moeten doen!

Reiki is Universele Levenskracht. Het is de energie, die in ons en om ons heen stroomt. Reiki is een Japans woord. Rei betekent al het zijn, het universele en Ki betekent licht, energie oftewel levenskracht. Reiki-energie geeft een diepe ontspanning aan lichaam en geest. Blokkades worden opgeheven en de levensenergie kan weer stromen. De energie voedt en heelt degene die behandeld wordt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Reiki helpt problemen (uit het heden of verleden) met de bijbehorende emoties te verwerken. De werking van Reiki is veelzijdig en werkt bij mensen, maar ook bij dieren en planten. Het versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt ontgiftend, geeft energie, heft emotionele blokkades op, helpt onverwerkte ervaringen te verwerken en bevordert de geestelijke balans.

De werking van Reiki kan in het kort op de volgende wijze worden omschreven:

 • het bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam;
 • het vitaliseert lichaam en geest;
 • het herstelt de harmonie (balans tussen lichaam en geest);
 • het werkt op lichamelijk, geesteljik en emotioneel niveau;
 • het brengt de energiehuishouding in evenwicht;
 • het heft blokkades op en bevordert ontspanning;
 • het werkt op mens en dier;
 • het verlicht pijn.

Wat is Reiki NIET:

 • Reiki is geen religie, cultus of geloof;
 • het is geen vorm van suggestie of hypnose;
 • het is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg.